shadow

Име:
Sunrise Cliffs 2022

Място на провеждане:
н. Шабла

Дата на провеждане:
09:00 15.05.2022

Онлайн записването за състезанието е затворено. Можете да участвате като се запишете на място в деня на събитието
Оставащо време:
Дни
Часове
Минути
Секунди

Често задавани въпроси:
Аз не съм професионалист, мога ли да се запиша за природнo бягане? Ще има ли медицински екип на природните бягания? ЗАЩО да дойда да бягам в гората?

Бягания извън града – разнообразни терени, чист въздух, природа, зелени гори и сини небеса!

Какво представляват „природните бягания”?

trail run"Природните бягания" са поредица състезания, провеждани в пресечена местност, планински и горски терени, с по-висока трудност и натоварване от традиционните ежеседмични паркови бягания. Едно леко (или понякога не толкова леко :)) предизвикателство за всички, които обичат спорта и природата!...
още за природните бягания »

iRun.bg организира:

Морско панорамно бягане Sunrise Cliffs

trail run

Представяме ви едно от най-красивите морски бягания - Sunrise Cliffs със старт/финал най-източната точка на България - нос Шабла.

ДИСТАНЦИИarrow

Ще имате възможност да пробягате целият панорамен брях привличащ десетки хиляди туристи от страната и чужбина всяка година. Ще бягате по скални ръбове, ще минете през древно скално селище, ще достигнете до живописната местност "Яйлата"... Местността ще ви остави без дъх и няма да усетите, километрите.

ДИСТАНЦИИarrow

Приготвили сме ви 2 дистанции - 13 км, 28 км и поход.

ДИСТАНЦИИarrow

13км ще стартира от фара на Шабла и достига до живописния скален бряг на Тюленово, след което се връща по същото трасе. Ще има 1 подкрепителен пункт в село Тюленово на 6-ти км.

28км ще стартира от фара на Шабла, преминава през живописния скален бряг на Тюленово, достига бреговете на Камен Бряг и прави обръщане на крепостта в местност Яйлата, след което се връща по същото трасе. Ще има 3 подкрепителни пункта:
- в село Тюленово на 6-ти км; - на крепостта в местност Яйлата на 14-ти км; - в село Тюленово на 22-ти км;

СТАРТ/ФИНАЛarrow

Всички участници, които не са получили стартовите си номера или не са се регистрирали и платили трябва да пристигнат на СТАРТ/ФИНАЛА в 7:00 ч., за да го направят на място. Всеки ще може да получи и стартовите си номера предварително (ще обявим по-нататък кога и къде) и ще могат да дойдат на старта 30 минути преди тръгването на всички участници! Стартовете са както следва:
  • Старт за бягане 13км: 15 май, 09:00
  • Старт за бягане 28км: 15 май, 09:00
  • Старт за похода: 09:15

ЛОКАЦИЯ ФИНАЛarrow

Финалът ще бъде разположен на фара на Шабла.

Ето тук може да видите маршрута.
маршрут

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕarrow

Всички желаещи да участват в състезанието могат да се запишат, без ограничение по пол или възраст. В природните бягания могат да участват САМО регистрирани потребители. Деца до 14 г. могат да присъстват само с придружител. Всички участници се съгласяват с Общите Условия и приемат да участват на свой риск и отговорност.

ТАКСАarrow

  • 28 лв за 13км бягане, 33 лв за 28км бягане, 7 лв за поход при предварително записване и заплащане до 29 април включително.
  • 34 лв за 13км бягане, 39 лв за 28км бягане, 10 лв за поход при предварително записване и заплащане от 30 април до 9 май включително.
  • 43 лв за 13км бягане, 49 лв за 28км бягане, 13 лв за поход предстартова

В таксата за двете дистанции за бягане са включени и подаръци, които ще обявим по-натаък

Другиarrow

За повече инфо за екипировка, оборудване и правила на провеждане, прочетете тук.

shadow
Спонсори

Спонсори

Варна КарсDecathlonBiodermaMall VarnaSoul MateFitness Energy ClubVibram FiveFingersLegion RunSimaro Art PhotographyМихалковоЖълтоbioland.bg

Партньори

Община ВарнаКлуб по ориентиране БегунВелоклуб УстремVarna Climbing

Медийни партньори

Moreto.net

Свържи се с нас

Свържи се с нас

buttonbutton