shadow
Advertise

Име:
Thracian Survivor 2019

Място на провеждане:
Казанлък

Дата на провеждане:
10:00 31.08.2019

Онлайн записването за състезанието е затворено. Можете да участвате като се запишете на място в деня на събитието и заплатите такса от 0.00 лв.
Оставащо време:
Дни
Часове
Минути
Секунди

Често задавани въпроси:
Аз не съм професионалист, мога ли да се запиша за природнo бягане? Ще има ли медицински екип на природните бягания? ЗАЩО да дойда да бягам в гората?

Thracian Survivor - A Walk In Time


31-ви август 2019 г., гр.Казанлък

"Thracian Survivor" е събитие на Община Казанлък и част от ежегодния фестивал с домакин гр.Казанлък: "Празници в долината на тракийските царе"

Powered by: iRun & Brutus Run

Сила, издръжливост и авантюристичен дух - не е задължително да ги притежавате, но определено ще Ви помогнат да преодолеете предизвикателствата в уникалното състезание "Thracian Survivor"!!!

ИНФО

По дължината на петкилометрово трасе ще бъдат разположени разнообразни атрактивни препятствия за максимален адреналин. Лазене в тесни и тъмни подземни тунели, носене на тежести, стрелба с лък, скачане в чували, скално катерене, ориентиране - са само част от тежките изпитания на физиката и духа!
Черешката на тортата остава разбира се любимото на всички - сечене на твърдо дърво с брадва!
Участниците ще бъдат в отбори по двама, вързани един за друг с въже! Бъдете готови за допълнителни препятствия и изненади! :)

КОГА

Първото издание на състезанието е на 31-ви август 2019 г. в гр.Казанлък.

КОЙ МОЖЕ ДА УЧАСТВА

Състезанието е достъпно за всички участници над 18 г.

Записванеarrow

За да се запишете за събитието е необходимо първо да имате регистрация в сайта ни (тук), а след това да се запишете за самото състезание.

Записване за събитието се извършва тук

ТАКСАarrow

shadow
Спонсори

Спонсори

Варна КарсDecathlonBiodermaMall VarnaSoul MateFitness Energy ClubVibram FiveFingersLegion RunSimaro Art PhotographyМихалковоЖълтоbioland.bg

Партньори

Община ВарнаКлуб по ориентиране БегунВелоклуб УстремVarna Climbing

Медийни партньори

Moreto.net

Свържи се с нас

Свържи се с нас

buttonbutton