Начало » Новини » Аксаковска панорама 2015
shadow
Advertise
Аксаковска панорама 2015arrow
arrow08.06.2015 г.

Слънчево приключение, топъл попътен вятър, невероятни гледки и панорамни изгледи от трасето, страхотно настроение, уникален пикник и игри – така участниците и публиката на горско бягане „Аксаковска панорама” ще запомнят тазгодишното издание на това приключение сред природата.

Почти 100 души стартираха по обновените трасета на горската надпревара, като най-много участници предпочетаха пълната 22 км панорамна обиколка. След финала на офицалната част и награждаването, купонът продължи на сянка в гората, където участници и приятели на iRun се насладиха на перфектната скара на букова жар, и на много игри и веселие под слънчевите лъчи.

Най-бързи сред бегачите бяха:

7 км жени:
1. Десислава Русева
2. Миглена Паунова
3. Диана Митева

7 км мъже:
1. Йордан Петров
2. Андон Гатев
3. Николай Балиев

15 км жени:
1. Краси Петрушкова
2. Евелина Златанова-Казакова
3. Нина Господинова

15 км мъже:
1. Антон Попов
2. Александър Светославов
3. Цветан Бахчеванов

22 км жени:
1. Радосвета Симеонова
2. Боряна Йорданова
3. Виржиния Гарбовски

22 км мъже:
1. Мартин Шулц
2. Димитър Янакиев
3. Александър Стоянов

Наградата на Vibram FiveFingers (от магазини XCoSports и BaseCamp) спечели Магдалена Йорданова, заслужен късмет за бегачката с най-много километри в историята на iRun. Два комплекта с висококачествена козметика БИОДЕРМА зарадваха Галин Атанасов и Владимир Федоров, а ваучери за безплатни тренировки по йога или шотокан карате спечелиха Радостина Стефанова, Евгений Ерохин и Маргарита Петрова.

Благодарим на всички участници, приятели на iRun, на всички доброволци, на спонсорите, на майсторите на барбекюто, на сивото субару и на всички, които направиха поредното уникално събитие на iRun възможно! Вие сте iRun!

А сега няколко бързи анонса (и актуализации на досегашния график), какво предстои до края на годината.

20-ти юни – нощно парково бягане

11-ти юли  - Трявна Ултра - ултрамаратонът в гр. Трявна, старт до х-л Бръшлян. Регистрирани до момента участници – 274. Солиден награден фонд с томбола – пет чифта от супер удобните Vibram Five Fingers, почивка уикенд за двама в незабравимия четиризвезден хотел и спа център Калина Палас, подаръчни комплекти от БИОДЕРМА, и други награди от нашите спонсори. Уникална тениска подарък за всички участници в бягането. Паста парти предната вечер в ресторанта на х-л Бръшлян, и специални мега отстъпки за всички нощуващи в х-л Калина Палас. Срокът за записване приключва на 30.06, регистрации на място не са възможни, поради технически причини. Единствено ще могат да бъдат регистрирани деца и начинаещи на късата дистанция от 3 км.

14-ти юли – нощно бягане с френско консулство със спонсор ДЕКАТЛОН

2-ри август – състезание по ориентиране във Варна – старт от паметника на българо-съветската дружба, под ръководството на Атанас Кателиев. Подробностите ще бъдат обявени допълнително.

30-ти август – горско бягане с уникален маршрут през крепостта Овеч. Подкрепено от Община Провадия и други спонсори, състезанието ще сподели красоти и уникални гледки от България с бегаческата общност. Настроението и супер спомените са гарантирани!

02-06 септември спортен лагер 2015, в комплекс Аква Лайф в Кранево. Срокът за регистриране изтича след броени дни – до 12.06. Спортният лагер ще предложи тренировки за непрофесионалисти, бягане, йога, карате, теоретична част и подготовка с доказани опитни инструктори и състезатели. Местата са ограничени и след 12-ти юни регистрации няма да се приемат. Лагерът се провежда един път годишно.

4-ти октомвригорско бягане + колоездене „Барите”. За втора поредна година, „флагманът” на горските състезание на iRun около Варна ще събере огромен брой състезатели, бегачи, колоездачи и дуатлонисти. Тази година цялата база е резервирана предварително, а всички участници, които желаят, ще могат да се насладят на почивка-уикенд с нощувка. Отново ни очакват страхотни награди от генералния спонсор, както и много много емоции по време на и след състезанието!

19-ти декември коледно карнавално бягане – с червени шапки, еленски рога и всякакви костюми – за настроение и цвят – в Морска градина Варна – старт/финал – Слънчевия часовник под ФКЦ.

20-ти декември – горско бягане + колоездене „Аладжа манастир”. Една късно-есенна и почти зимна емоция по ново трасе, за бегачи и колоездачи.


Това е всичко засега, обичаме Ви! Вие сте iRun! <3

- - -

 

shadow
Спонсори

Спонсори

Варна КарсDecathlonBiodermaMall VarnaSoul MateFitness Energy ClubVibram FiveFingersLegion RunSimaro Art PhotographyМихалковоЖълтоbioland.bg

Партньори

Община ВарнаКлуб по ориентиране БегунВелоклуб УстремVarna Climbing

Медийни партньори

Moreto.net

Свържи се с нас

Свържи се с нас

buttonbutton