Начало » Новини » Една година приятелство
shadow
Advertise
Една година приятелствоarrow
arrow04.05.2015 г.

„Една година приятелство!”

Под този надслов премина първия рожден ден на организацията Ай Рън (iRun)! Рекорден брой участници стартираха в бягането по случай първата годишнина на варненската бегаческа общност – общо 161 души се включиха в надпреварата по 5 км трасе!

Уникална декорация от балони красеше старт/финала, а организаторите духнаха свещичка „1” върху огромната торта, на която имаше изобразени разнообразни моменти от събитията през цялата година, както и известното вече в цял свят лого на организацията.

Бегачите от общността от своя страна поднесоха редица изненади – специален подарък за всеки – картичка с надпис „Една година приятелство” и лицата на много от най-редовните бегачи на iRun. Същата картичка в рамка и подписана от всички Ай Рън приятели беше подарена на организаторския екип.

За да е наистина уникален купонът, всички кулинари и ентусиасти, любители на домашните кулинарни произведения със здравословна нотка, бяха приготвили и споделиха своите любими домашни рецепти. Кулинарните произведения бяха дегустирани от всички, след края на бягането, а за добрите им вкусови качества свидетелстват дискусиите и споделените рецепти в групата Домашни кулинарни изделия.

Рожден ден без подаръци разбира се не е истински рожден ден! Нашите приятели от БИОДЕРМА и ДЕКАТЛОН се включиха в празненството и създадоха истинско настроение с раздадените над 90 награди с томбола! Почти всеки участник в бягането си тръгна с подарък, а самото теглене на томболата премина с големи емоции и радостни аплодисменти!

Благодарим на нашите спонсори – нашите приятели от Биодерма ни подкрепят от ден първи и са били винаги с нас! В момента продължава и акцията „Подарък за всеки нов участник” – през последните два месеца всеки нов участник получава подарък при първото си бягане с Ай Рън!

Декатлон – първите ни спонсори на горско бягане и участник като спонсор в почти всички по-големи събития на Ай Рън - отдавна доказаха, че са не просто компания, не просто верига магазини за спортни стока, а хора, които наистина искат да градим общество, в което всички спортуват повече и живеят пълноценно!

Хиляди благодарности на moreto.net за приятелството, партньорството и цялата подкрепа през изминалата година!!! Специални благодарности за това, че съхраняват позитивния дух на новините и не се отдават на "жълтата страна"! Special thanks to: Krasimir Stefanov и Inna Georgieva - без които общността iRun нямаше да бъде същата!!! Статията, която отразява събитието, бе споделена над 550 пъти в социалната мрежа.

Благодарим на всички, бегачи, участници, спонсори, медийни партньори, приятели! Вие сте iRun!

И един важен анонс - през септември тази година ще се проведе първия по рода си тренировъчен лагер на iRun съвместно с каратистите от клуб Шотокан ЕКГ - Варна. Лагерът ще се проведе в тренировъчната база на Аква Лайф в Кранево, условията са уникално добри, а всички участници ще имат възможността да се възползват от преференциални цени с пълен пансион. Повече информация ще обявим допълнително, а всички желаещи да се включат, може да ни пишат.

Продължава и подготовката за Горско бягане "Побити Камъни", припомняме на всички, че крайният срок за записване с намалена такса е сряда, 6-ти май. Очакваме Ви!

Наближава и най-мащабното събитие на iRun досега - ултрамаратонът Трявна Ултра. Два месеца преди старта, вече има записани приблизително 250 участници, а стаите в хотелите в близост до старт финала са на привършване. Събитието има сериозната амбиция да се превърне в най-масовия ултрамаратон в страната, а това може да стане само с Вашата подкрепа!

Благодарим още веднъж на всички и... ще се видим на старт линията!

***

 

 

 

shadow
Спонсори

Спонсори

Варна КарсDecathlonBiodermaMall VarnaSoul MateFitness Energy ClubVibram FiveFingersLegion RunSimaro Art PhotographyМихалковоЖълтоbioland.bg

Партньори

Община ВарнаКлуб по ориентиране БегунВелоклуб УстремVarna Climbing

Медийни партньори

Moreto.net

Свържи се с нас

Свържи се с нас

buttonbutton