Начало » Новини » Първото нощно горско бягане Крепост Овеч
shadow
Advertise
Първото нощно горско бягане Крепост Овечarrow
arrow29.08.2016 г.

Уникалното Горско бягане "Крепост Овеч" събра 111 души!

Бягането по тъмно не уплаши привържениците на спортни емоции - общо 111 души се включиха в първото непрофесионално горско нощно бягане на организация iRun! Трасетата бяха маркирани със светлоотразителна лента, а светлина, прикрепена към челото на всеки (челник) бе част от необходимото оборудване.

Състезателите се впуснаха в надпреварата по три отделни трасета - 8.5 км, 14 км и 23 км, всички от които стартираха с изкачване на крепостта през западния вход и спускане през източния, а след това финишираха през атрактивния дървен мост, от който се разкрива невероятна панорама над нощния град!

В социалната мрежа фейсбук участниците споделят впечатления и мнения, коментират и споделят професионалните снимки от албума на събитието.

Повече снимки и инфо за събитието може да видите тук: https://www.facebook.com/events/274620332912793/

Резултатите на участниците може да видите тук.

На събитието присъства и зам.кмета на Община Провадия г-н Мухамедин Суфиян, който лично връчи медалите на първенците. Спортното събитие се подкрепя и инициира от Община Провадия, които освен финансова подкрепа предоставиха и силна организационна помощ, доброволци и оборудване.

Благодарим на спонсорите Община Провадия, DECATHLON, Biofresh, Земя на рози, медийните партньори moreto.net и БНР. Благодарим на доброволците и всички, които ни помогнаха да направим това събитие реалност!

 

shadow
Спонсори

Спонсори

Варна КарсDecathlonBiodermaMall VarnaSoul MateFitness Energy ClubVibram FiveFingersLegion RunSimaro Art PhotographyМихалковоЖълтоbioland.bg

Партньори

Община ВарнаКлуб по ориентиране БегунВелоклуб УстремVarna Climbing

Медийни партньори

Moreto.net

Свържи се с нас

Свържи се с нас

buttonbutton