shadow
Advertise

Име:
Доброглед

Място на провеждане:
с. Доброглед

Дата на провеждане:
10:30 15.03.2015 Приключило!

7км жени
Брой участници: 28
Най-добро време: 00:43:02
Средно време: 00:58:04
7км мъже
Брой участници: 34
Най-добро време: 00:32:35
Средно време: 00:46:06
13км жени
Брой участници: 20
Най-добро време: 01:09:45
Средно време: 01:33:57
13км мъже
Брой участници: 38
Най-добро време: 00:57:43
Средно време: 01:24:20
20км жени
Брой участници: 16
Най-добро време: 01:46:14
Средно време: 02:22:25
20км мъже
Брой участници: 56
Най-добро време: 01:23:02
Средно време: 04:02:20

Бягания извън града – разнообразни терени, чист въздух, природа, зелени гори и сини небеса!

Какво представляват „природните бягания”?

trail run"Природните бягания" са поредица състезания, провеждани в пресечена местност, планински и горски терени, с по-висока трудност и натоварване от традиционните ежеседмични паркови бягания. Едно леко (или понякога не толкова леко :)) предизвикателство за всички, които обичат спорта и природата!...
още за природните бягания »

ГОРСКО БЯГАНЕ „Доброглед”

trail run

Местността около с. Доброглед е разположен в смесена гориста местност със силно пресечен релеф, със стръмни склонове и дълбоки долове, западно от Варна.

ДИСТАНЦИИarrow

Бегачите ще могат да избират между три различни дистанции – 7, 13 и 20 км. (Трасето от 20 км представлява пълна обиколка на всяко едно от 7 и 13 км трасета, с едно преминаване през старт/финал пункта)

НАЧАЛО НА СЪСТЕЗАНИЕТОarrow

Състезанието стартира в 10:30 часа. Всички нерегистрирани участници, които желаят да се запишат на място, трябва да се явят в 9:00, а всички регистрирани и записани участници - в 9:15 - за получаване на стартов номер Регистрациите приключват в 10:00.

ЛОКАЦИЯarrow

Старт/финал пунктът ще бъде разположен до поляната северо-западно, като е показано на картата. До мястото се стига по пътя от Варна по пътя към гр. Добрич. След изкачване баира на аксаковска панорама се завива наляво към с. Калиманци. Преди самото село Калиманци има отбивка с табела Доброглед - завива се в тази пресечка. Точно след влизане в селото следвата указателните табели към поляната на старт/финала.

Ето тук може да видите как се стига от центъра на град Варна до мястото на старта.
маршрут

Условия за участиеarrow

Всички желаещи да участват в състезанието могат да се запишат, без ограничение по пол или възраст. В природните бягания могат да участват САМО регистрирани потребители. Деца до 14 г. могат да присъстват само с придружител. Всички участници се съгласяват с Общите Условия и приемат да участват на свой риск и отговорност.

Екстриarrow

За всички участници ще бъде осигурена минерална/изворна вода; както и подкрепителни пунктове с леки храни (един в старт/финал зоната и допълнителни по трасетата). Отчитането се извършва с електронни чипове, а резултатите, заедно с прекрасни професионални снимки, ще бъдат качени онлайн и достъпни за всички! Организаторите осигуряват още: маркиране на трасето, химически тоалетни, медицинско лице + линейка, награди и грамоти.

Класиране и наградиarrow

Класираните на първите три места във всяка дисциплина мъже и жени ще получат медали/грамоти, а за да бъдат мотивирани всички участници, а не само най-бързите, ще бъдат раздавани и други награди на случаен принцип (с томбола или друг случаен принцип). Всички участници и доброволци ще получат диплома за участие.

Записванеarrow

За да се запишете за събитието е необходимо първо да имате регистрация в сайта ни (тук), а след това да се запишете за самото състезание.

Записване за събитието се извършва тук

Можете да изберете от падащото меню:
  • Бягане 7 км
  • Бягане 13 км
  • Бягане 20 км

Таксаarrow

(След 11.03 регистрациите онлайн ще бъдат прекратени, а всички регистрации, които не са потвърдени с плащане, ще бъдат анулирани и желаещите ще могат да се запишат само на място)

Другиarrow

За повече инфо за екипировка, оборудване и правила на провеждане, прочетете тук.

shadow
Спонсори

Спонсори

Варна КарсDecathlonBiodermaMall VarnaSoul MateFitness Energy ClubVibram FiveFingersLegion RunSimaro Art PhotographyМихалковоЖълтоbioland.bg

Партньори

Община ВарнаКлуб по ориентиране БегунВелоклуб УстремVarna Climbing

Медийни партньори

Moreto.net

Свържи се с нас

Свържи се с нас

buttonbutton