shadow
Advertise
Общо събрание на сдружение Ай Рънarrow
arrow28.10.2019 г.

Поканата за Общо събрание е изпратена до всички членове на ОС, както и на кандидатите за членове на Сдружение „Ай рън“, събразно установените за това  срокове, в ЗЮЛНЦ и Устава на Сдружението.

прочети повече »
Първото нощно горско бягане Крепост Овечarrow
arrow29.08.2016 г.

Уникалното Горско бягане "Крепост Овеч" събра 111 души!

Бягането по тъмно не уплаши привържениците на спортни емоции - общо 111 души се включиха в първото непрофесионално горско нощно бягане на организация iRun! Трасетата бяха маркирани със светлоотразителна лента, а светлина, прикрепена към челото на всеки (челник) бе част от необходимото оборудване.

 

прочети повече »
Горско бягане и колоездене Аладжа Манастирarrow
arrow09.05.2016 г.

Най-голямото състезание по бягане и колоездене в Източна България. В неделя 8-ми май в 9:00 бе даден стартът на най-голямото състезание по бягане и колоездене в Източна България. Стартираха 199 участника, разпределени в различни дисциплини – бягане, бягане и колоездене (дуатлон), колоездене и разнообразни атрактивни дистанции – 13, 22 и 32 км.

прочети повече »
Най голямото състезание по бягане и колоезденеarrow
arrow06.10.2015 г.

Над 260 участници общо се включиха в най-голямото състезание за непрофесионалисти по бягане и колоездене в Източна България – „Барите 2015”. Събитието бе спонсорирано от ДЕКАТЛОН и организирано от iRun. В надпреварата участваха 142 бегачи, 74 колоездачи и 27 дуатлонисти, на дистанции 23.5 км, 13 км, 7 км. В състезанието се включиха и 25 деца на 1.4 км свободна дистанция.

прочети повече »
Горско бягане "Крепост Овеч"arrow
arrow31.08.2015 г.

Рекорден брой участници се включиха в първата по рода си надпревара в горско бягане през крепостта „Овеч” в гр.Провадия. Общо 161 души стартираха в четирите различни дистанции. Бегачите запомниха събитието не само с уникалните трасета, които преминават през самата крепост и предоставят невероятни...

прочети повече »
Община Провадия - генерален спонсор на горско бягане "Крепост Овеч"arrow
arrow14.08.2015 г.

С кмета на Община Провадия – инж. Филчо Филев разговаряме по повод на предстоящото ни събитие – горско бягане Крепост Овеч, което ще събере бегачи и фенове на спорта на 30.08:

-Здравейте, г-н Филев, благодарим за поканата да гостуваме в гр.Провадия - всяка възможност да посетим града по повод организирането на предстоящото събитие, е удоволствие за нас!

...

 

прочети повече »
303 бегачи стартираха в Трявна Ултра 2015arrow
arrow24.07.2015 г.

Общо 303 участници стартираха в четирите дистанции на един от най-масовите международни ултрамаратони, организирани в страната  - "Трявна Ултра", който се проведе миналата седмица за първи път в гр.Трявна (в събота, 11-ти юли 2015 г.). 

Горещото юлско слънце, стръмните изкачвания и трудни спускания не успяха да откажат състезателите да се включат в надпреварата.

прочети повече »
300 души в съботен бегачески хеттрикarrow
arrow29.06.2015 г.

Уникален съботен бегачески хеттрик събра 300 души в Морска Градина Варна!

Три отделни бягания в съботния ден зарадваха феновете на Ай Рън и бягането за здраве - 5 км, 2.5 км и извънредно Нощно бягане 5 км! Близо 300 души стартираха общо за деня, а настроението бе допълнително подсилено от невероятните награди, предоставени от Декатлон!

Благодарим на всички участници...

прочети повече »
Аксаковска панорама 2015arrow
arrow08.06.2015 г.

Слънчево приключение, топъл попътен вятър, невероятни гледки и панорамни изгледи от трасето, страхотно настроение, уникален пикник и игри – така участниците и публиката на горско бягане „Аксаковска панорама” ще запомнят тазгодишното издание на това приключение сред природата.

Почти 100 души стартираха...

прочети повече »
Побити камъни 2015arrow
arrow11.05.2015 г.

Побити камъни 2015

За втора поредна година се проведе природно бягане „Побити камъни”, с дистанции 7, 11 и 22 км. Над двойно повече участници стартираха в сравнение с бягането през 2014-та година – общо 125 души се надпреварваха по различните трасета. Уникалното трасе с огромен участък от морски пясък и красиви панорамни гледки за втори път плени сърцата на бегачите. След приключване на официалната част, награждаването и тегленето на томболата за награди от спонсорите (BIODERMA, Vibram FiveFingers, Compressport), последва и забавната програма – уникален пикник, музика, игри, много настроение, хубава храна и усмихнати хора.

прочети повече »
shadow
Спонсори

Спонсори

Варна КарсDecathlonBiodermaMall VarnaSoul MateFitness Energy ClubVibram FiveFingersLegion RunSimaro Art PhotographyМихалковоЖълтоbioland.bg

Партньори

Община ВарнаКлуб по ориентиране БегунВелоклуб УстремVarna Climbing

Медийни партньори

Moreto.net

Свържи се с нас

Свържи се с нас

buttonbutton