shadow
Advertise

Име:
Побити камъни

Място на провеждане:
местност Побити камъни, на 18 км от Варна

Дата на провеждане:
10:00 08.06.2014 Приключило!

7км мъже
Брой участници: 24
Най-добро време: 00:32:36
Средно време: 00:42:03
7км жени
Брой участници: 14
Най-добро време: 00:39:58
Средно време: 00:47:17
11км мъже
Брой участници: 28
Най-добро време: 00:48:08
Средно време: 01:09:42
11км жени
Брой участници: 10
Най-добро време: 01:11:12
Средно време: 01:14:43
22км мъже
Брой участници: 30
Най-добро време: 01:33:27
Средно време: 02:17:44
22км жени
Брой участници: 8
Най-добро време: 02:26:53
Средно време: 02:41:23

Бягания извън града – разнообразни терени, чист въздух, природа, зелени гори и сини небеса!

Какво представляват „природните бягания”?

trail run"Природните бягания" са поредица състезания, провеждани в пресечена местност, планински и горски терени, с по-висока трудност и натоварване от традиционните ежеседмични паркови бягания. Едно леко (или понякога не толкова леко :)) предизвикателство за всички, които обичат спорта и природата!...
още за природните бягания »

Бягане „Побити камъни”

Само на десетина километра от Варна, в района на природна забележителност "Побити камъни", избрахме две очарователни трасета по горски пътеки и полски пътища. Мястото на старта се намира много лесно и от Варна се стига за пет минути с кола.

Когато за пръв път отидохме на мястото, за да обиколим и маркираме трасето, слязохме от колата, извадихме велосипедите и за секунда застинахме...trail run наоколо беше толкова красиво... Чистият въздух пронизваше дробовете ни с някаква необичайна и забравена сила, а наоколо единствените звуци, които изпълваха зеления пейзаж, бяха песните на стотици птички. Оказва се, че затворени в бетонно-асфалтовите ни градове, забравяме колко е красиво извън града...

Заповядайте с приятели и роднини за подкрепа, да подишаме чист въздух и да се насладим на едно спортно предизвикателство сред природата; а след финала каним всички на пикник, сладки раздумки и забавни игри на зелената трева!
Настроението е гарантирано!

Локацияarrow

До мястото на провеждане на мероприятието се стига много лесно – от кръговото движение под магазин "МЕТРО" поемаме по "средния път" към Девня. Около половин километър след входа на парк "Побити камъни", завиваме наляво – старт финал пунктът ще се намира непосредствено след отбивката за военното поделение.

Ето тук може да видите маршрута.
маршрут

Условия за участиеarrow

Всички желаещи да участват в състезанието могат да се запишат, без ограничение по пол или възраст. В природните бягания могат да участват САМО регистрирани потребители. Деца до 14 г. могат да присъстват само с придружител.

Екстриarrow

За всички участници ще има бутилирана минерална/изворна вода, както и подкрепителен пункт с леки храни! Отчитането се извършва с електронни чипове, а резултатите, заедно с прекрасни професионални снимки, ще бъдат качени онлайн и достъпни за всички!

Класиране и наградиarrow

Класираните на първите три места мъже и жени ще получат медали/грамоти, а за да бъдат мотивирани всички участници, а не само най-бързите, ще бъдат раздавани и други награди на случаен принцип (с томбола или друг случаен принцип).

Таксаarrow

Другиarrow

За повече инфо за екипировка, оборудване и правила на провеждане, прочетете тук.

shadow
Спонсори

Спонсори

Варна КарсDecathlonBiodermaMall VarnaSoul MateFitness Energy ClubVibram FiveFingersLegion RunSimaro Art PhotographyМихалковоЖълтоbioland.bg

Партньори

Община ВарнаКлуб по ориентиране БегунВелоклуб УстремVarna Climbing

Медийни партньори

Moreto.net

Свържи се с нас

Свържи се с нас

buttonbutton