shadow

Име:
5км Морска градина 29.06.2024

Дата на провеждане:
08:30 29.06.2024 Приключило!

5 км
Брой участници: 32
Най-добро време: 00:19:55
Средно време: 00:27:33

Петкилометрово парково бягане – безплатно, свободно за всеки желаещ!

КЪДЕ? arrow – В Морска градина Варна, старт/финал линията е на входа на морската градина, непосредствено под ФКЦ, до слънчевия часовник.

КОГА? – Всяка събота сутрин от 8:30 през летния период (и 9:30 през зимния). Състезание за ранобудни (и не-препили предната вечер :P )! (В празнични уикенди е възможно бягането да бъде изместено в неделя – за точния график на всяко следващо бягане следете календара на началната страница)

ЗА КОГО? – Всеки желаещ, който може да измине пет километра без да припадне, може да заповяда! Майки и татковци с детски колички (и деца в тях); бегачи с домашни любимци са добре дошли!

... ЗАЩО? – За да усетите морския бриз и удоволствието от ранното ставане, да запазите свежестта на деня с лека доза сутрешен спорт; за да укрепите пулса, да свалите кръвното, да поддържате перфектната форма, да преборите пролетната умора, да стегнете крака и други важни части... или просто да се срещнете с нови хора и приятели, докато се раздвижвате на свеж въздух. :)

ОЩЕ ИНФОarrow

Ако желаете да се включите – просто заповядайте на място 10-15 минути преди старта. За повече подробности разгледайте секция "Как да участвам".

arrowВремето на участниците се засича с професионална RFID система, като за целта всеки от тях трябва да носи своя персонален чип и да премине през старт/финал линията (не да я заобиколи :)). Всеки участник може да получи чип безплатно преди първото бягане; а всеки, който вече има чип – може директно да бяга с него. Повече информация за чиповете може да видите тук.

Резултатите от всяко бягане ще бъдат публикувани в рамките на същия ден на официалния ни сайт: irun.bg, заедно със снимките от събитието!

Нашата амбиция е повече хора да спортуват и да живеят здравословно, затова и iRun.bg не предвижда награди или купи за най-добрите в петкилометровата дистанция. Вместо това, за да насърчим всеки един участник, от най-скорострелния до най-бавния, ние ще раздаваме награди на случаен принцип.

shadow
Спонсори

Спонсори

Варна КарсDecathlonBiodermaMall VarnaSoul MateFitness Energy ClubVibram FiveFingersLegion RunSimaro Art PhotographyМихалковоЖълтоbioland.bg

Партньори

Община ВарнаКлуб по ориентиране БегунВелоклуб УстремVarna Climbing

Медийни партньори

Moreto.net

Свържи се с нас

Свържи се с нас

buttonbutton